Sleutels overhandigd aan kookstudio Kok inhet Huis (Schalsum)

Jolanda de Graaf de sleutels van de nieuwe bedrijfswagen van KOK inhet HUIS officieel in ontvangst genomen. Louke Berretty van Cosmo Trucks overhandigde de sleutels aan de Schalsumer gastvrouw en kok.

Grote kans dat u de Fiat Scudo van KOK inhet HUIS binnenkort tegenkomt in Franeker en omstreken. Visual Reklame heeft deze namelijk voorzien van opvallende paarse belettering. Voor Jolanda de Graaf betekent de aanschaf van de bedrijfswagen een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van haar bedrijf KOK inhet HUIS. “Steeds vaker verzorgen we op verzoek van klanten de catering tijdens grote en kleinere feestelijke gelegenheden. Dankzij onze ruime, goed toegeruste Fiat Scudo komen we nu nog professioneler voor de dag.”

Catering: verzorgen, bezorgen en ontzorgen

Lunch, brunch, diner, buffet, high tea of een borrel: KOK inhet HUIS verzorgt voor particulieren en bedrijven de catering. De Graafs jarenlange ervaring met catering is een garantie voor een geslaagd feest, zoals een bruiloft of personeelsfeestje. “Alle gerechten uit onze keuken bereiden wij op ambachtelijke wijze met heerlijke en eerlijke verse producten. Tijdens feesten presenteren we de hapjes en salades op prachtig porselein en stijlvolle etagères. Een lust voor het oog en een feest voor de maag.”

Kookstudio: samen genieten

KOK inhet HUIS verzorgt niet alleen catering, maar ook gevarieerde kookworkshops in haar kookstudio in Schalsum. Bijvoorbeeld de workshops ‘Tapas’, ‘Hippe hapjes’ en ‘Smaak van de lente’. Elke workshop start De Graaf met een heldere uitleg over verse ingrediënten, bereidingswijzen en alles wat verder met koken te maken heeft. Daarna gaat zij samen met haar gasten koken. Zij kunnen daarna gezamenlijk aan tafel genieten van de gerechten die ze zelf hebben bereid.

Wilt u meer informatie?

De website van KOK inhet HUIS (www.kokinhethuis.nl) biedt meer informatie over de cateringmogelijkheden en een overzicht van alle (data van) kookworkshops. Voor offertes, reserveringen of vragen kan contact worden opgenomen met Jolanda de Graaf van KOK inhet HUIS: 0517 41 91 34 / 06 30 70 10 75, info@kokinhethuis.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s